Se curata muschii de piele si se presara cu sare si piper. Intr-o tava se pune untura la incins, se pune in ea carnea si se coace la cuptor timp de 1
Se curata muschii de piele si se presara cu sare si piper. Intr-o tava se pune untura la incins, se pune in ea carnea si se coace la cuptor timp de 10 minute (se intoarce pe ambele parti). Se scoate pe o farfurie si se lasa la rece. Se curata ciupercile si se tai marunt. Se caleste ceapa in putin unt, iar apoi se adauga frunzele de patrunjel maruntite si ciupercile. Se condimenteaza si se prajeste 3-4 minute. Se adauga oul batut si pesmetul, se lasa sa se intareasca si se pune intr-un loc racoros. Se intinde aluatul cu unt (3 mm grosime). Peste carne se pune crema de ciuperci, se intinde, si cu partea unsa se pune in mijlocul foii, se acopera cu o parte a acesteia, se unge cu ou batut, si se acopera cu cealalta parte a foii. Carnea infasurata in aluat se asaza in tava in asa fel incat partea cu crema de ciuperci sa fie in sus. Suprafata se unge cu ou batut si se coace in cuptorul incins, aprox. 20-25 minute. Dupa ce s-a racit se feliaza. Feliile se asaza frumos pe o farfurie, si se servesc cu sosul Madeira.
Alte retete recomandate
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post