Muschi umplut cu ciuperci si usturoi

Pentru muschi umplut cu ciuperci si usturoi curatati bucata de muschi de pielite si aplatizati-o cu cutitul, apoi bateti-o putin cu ciocanul de snitele.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de muschi
  • 150 g de ciuperci
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • o lingura cu virf de unt
  • 3 oua
  • o ceapa mare
  • 2-3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • un pahar cu apa

Mod de preparare

Pentru muschi umplut cu ciuperci si usturoi curatati bucata de muschi de pielite si aplatizati-o cu cutitul, apoi bateti-o putin cu ciocanul de snitele. Separat, caliti in unt ceapa tocata. Cand s-a ingalbenit usor, puneti ciupercile si verdeata. Lasati sa fiarba la foc mic pana cand ciupercile sunt gata. Luati vasul de pe foc si lasati compozitia sa se raceasca. Potriviti de sare si piper, omogenizati, apoi intindeti compozitia in strat egal peste felia de muschi. Deasupra puneti felii de oua fierte tari. Rulati, intoarceti capetele, acoperind compozitia, legati muschiul cu ata groasa, alba, de bumbac si dati-l la cuptor in tava cu un pahar cu apa. Lasati sa se coaca incet, stropiti-l si rumeniti-l pe toate fetele. Cand este gata si s-a racit desfaceti ata si taiati muschiul in felii groase.


Serviti cu sos condimentat, garnisit cu smantana si decorat cu verdeata.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors