Muschi la tigaie

Se curata muschiul de grasime si pielite, apoi se taie in patru felii. Se pune intr-o tigaie groasa, bine incinsa pe foc, cu untul. Se prajeste cite 5

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g muschi
  • 40 g unt
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 pahar cu vin alb
  • sare
  • piper
  • salata

Mod de preparare

Se curata muschiul de grasime si pielite, apoi se taie in patru felii. Se pune intr-o tigaie groasa, bine incinsa pe foc, cu untul. Se prajeste cite 5-6 minute pe fiecare parte si se scoate. In sosuligaie se pune usturoiul taiat marunt. Se gusta de sare si piper. Se toarna vinul si se fierbe acoperit 2-3 minute. Se strecoara apoi peste feliile prajite si se serveste imediat cu salata

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza cu Vinete (Reteta Video)

Astazi avem reteta de pizza cu vinete, dar o puteti pregati si cu alte legume. Nu doar ca este foarte simplu de facut, dar...

Pizza cu Vinete (Reteta Video)
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide