Muschi la tava

Muschiul bine curatat de pielite se impaneaza cu usturoi, se leaga cu sfoara curata pentru a putea fi taiat in felii aspectoase cind este gata. Se ada

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 muschi de vita
  • o lingura ulei sau margarina
  • 1 capatina usturoi
  • cimbru
  • piper

Mod de preparare

Muschiul bine curatat de pielite se impaneaza cu usturoi, se leaga cu sfoara curata pentru a putea fi taiat in felii aspectoase cind este gata. Se adauga eventual putin piper, cimbru dupa gust, se unge cu putin ulei sau margarina la suprafata. Se adauga putina apa si se da la cuptor, initial la foc iute apoi mocnit. Din timp in timp se stropeste friptura cu sosul din tava pentru a ramine suculenta. Cind este aproape gata se adauga un pahar de vin alb de calitate si se mai lasa 10-15 minute la foc mai iute.


Se poate servi rece sau cald, cu diferite garnituri

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cu dovlecel si branzeturi

Vazusem candva aceasta reteta pe net si pentru ca am primit ieri mai multi dovlecei, am zis ca e momentul sa prepar acest...

Aperitiv cu dovlecel si branzeturi
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide