Muschi file cu morcovi

Muschiul file de porc este o carne care, daca este corect gatita, este o adevarata delicatesa si un rasfat pentru papilele gustative.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr muschi de porc
  • 8 felii de costita
  • 1 lingurita de mustar dulce
  • rozmarin
  • cimbru
  • 50 ml vin alb
  • 300 gr morcovi tineri (sau baby carrots)

Mod de preparare

Bucata de muschi de porc se caleste in ulei, 5 minute.

Se amesteca mustarul cu rozmarin, cimbru, sare si piper, dupa gust, si se unge carnea.

Se inveleste carnea in felii de costita, se leaga si se pune intr-o cratita cu 1 pahar de ulei. Se adauga 2-3 linguri de apa si se pun, de jur-imprejur, morcovii intregi si cu o parte din codite.

Se acopera oala si se introduce in cuptor. Cand carnea este patrunsa, se adauga vinul si se mai lasa sa se rumeneasca friptura fara capac.


Muschiul file se serveste taiat felii si cu morcovii intregi alaturi.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors