Muschi de vitel in sos gorgonzola

Se bate muschiuletul de vitel ca pentru snitel, se da putin prin faina de griu si se pune la prajit in unt. Se prajeste pe ambele parti si se stinge c

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g muschi de vitel
  • brinza gorgonzola 20g
  • supa oase 200ml
  • piper alb
  • vin alb 0.050
  • delikat
  • unt 0
  • 015g

Mod de preparare

Se bate muschiuletul de vitel ca pentru snitel, se da putin prin faina de griu si se pune la prajit in unt. Se prajeste pe ambele parti si se stinge cu supa de oase si vin. Se lasa la fiert 10 minute, apoi se pune gorgonzola si se amesteca pina la omogenizare in sosul ce rezulta la fierbere. Se pune condimentele si se da focul la mic. Dupa 15 minute se trage de pe foc.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Oala cu presiune a fost fobia mea din bucatarie si nu am inteles niciodata de ce i se spune „oala minune” Am...

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide