Ciupercile, ceapa si patrunjelul se taie marunt, iar oul se bate. Muschiul se sareaza, se unge cu jumatate din cantitatea de ulei si se frige la cupto
Ciupercile, ceapa si patrunjelul se taie marunt, iar oul se bate. Muschiul se sareaza, se unge cu jumatate din cantitatea de ulei si se frige la cuptor, pe ambele parti, astfel incat mijlocul sa ramana roz. Separat, se inabusa ceapa si ciupercile in restul de ulei si se lasa sa se raceasca. Se adauga apoi jumatate din cantitatea de oua, verdeata, sarea, piperul si se amesteca bine. Foietajul se intinde pe masa si se asaza in lungime compozitia de ciuperci, peste care se pune bucata de muschi. Se ruleaza in foietaj, se asaza intr-o tava unsa cu ulei, se unge cu ou si se coace la cuptor pentru circa 30 de minute.
Se serveste cald, pe pat din frunze de salata.
Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos