Muschiul de vita se spala si se scoate mijlocul. Carnea de porc se taie bucati si se toaca marunt impreuna cu carnea rezultata din mijlocul muschiului
Muschiul de vita se spala si se scoate mijlocul. Carnea de porc se taie bucati si se toaca marunt impreuna cu carnea rezultata din mijlocul muschiului. Orezul se fierbe si se raceste. Castravetii se curata de coaja si seminte, se taie cuburi. Cartofii se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Ceapa se taie marunt, morcovii, patrunjelul se taie felii. In 75 ml ulei si putina apa se inabusa jumatate din cantitatea de ceapa impreuna cu carnea tocata. Se raceste si se toaca din nou cu masina. Se adauga orez fiert, castravetii murati, sarea, piperul, ouale si se amesteca pana la omogenizare. Cu aceasta compozitie se umple muschiul care se inabusa la cuptor in 75 ml ulei cu 100 ml apa. Cand este gata, se scoate separat. In jurul format se inabusa ceapa, morcovi si patrunjelul, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, foi de dafin, vin si se fierb circa 30 de minute. Sosul se paseaza peste ruloul de carne, se adauga smantana si se mai fierb impreuna inca 10 minute.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Rulada de porc
Friptura de vita la cuptor
Curcan umplut
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post