Muschi de vita sote

Muschiul se taie felii mai groase, se presara cu piper, se ung cu ulei pe ambele parti si se lasa sa stea o ora. Se pun apoi intr-o tigaie cu ulei fi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg muschi de vaca
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 lingurita faina
  • felii de paine

Mod de preparare

Muschiul se taie felii mai groase, se presara cu piper, se ung cu ulei pe ambele parti si se lasa sa stea o ora. Se pun apoi intr-o tigaie cu ulei fierbinte pe foc mic si se intorc din cand in cand. Dupa ce s-au prajit, se scot din tigaie si se presara deasupra cu sare fina. Se amesteca faina in sosul in care s-a fript carnea, se adauga un pahar de vin si se lasa sa fiarba 2-3 clocote. Separat se prajesc feliile de paine in ulei, se pun pe o farfurie, una langa alta si se aseaza deasupra lor cate o felie de muschi, iar peste ea cate o lingurita de sos.


Se serveste cu legume sote si cu salata verde.

Alte retete:

Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor Sarmale de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post