Muschi de vita sote

Muschiul se taie felii mai groase, se presara cu piper, se ung cu ulei pe ambele parti si se lasa sa stea o ora. Se pun apoi intr-o tigaie cu ulei fi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg muschi de vaca
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 lingurita faina
  • felii de paine

Mod de preparare

Muschiul se taie felii mai groase, se presara cu piper, se ung cu ulei pe ambele parti si se lasa sa stea o ora. Se pun apoi intr-o tigaie cu ulei fierbinte pe foc mic si se intorc din cand in cand. Dupa ce s-au prajit, se scot din tigaie si se presara deasupra cu sare fina. Se amesteca faina in sosul in care s-a fript carnea, se adauga un pahar de vin si se lasa sa fiarba 2-3 clocote. Separat se prajesc feliile de paine in ulei, se pun pe o farfurie, una langa alta si se aseaza deasupra lor cate o felie de muschi, iar peste ea cate o lingurita de sos.


Se serveste cu legume sote si cu salata verde.

Alte retete:

Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor Sarmale de post

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos

Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide