Muschi de vita in foietaj

Se curata muschiul de pielite, se spala si se unge cu 50 ml ulei. Se frige apoi cateva minute, pe ambele parti, dupa care se lasa la racit. Se spala

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr muschi de vita
  • 400 gr ciuperci
  • 300 gr aluat frantuzesc
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata muschiul de pielite, se spala si se unge cu 50 ml ulei. Se frige apoi cateva minute, pe ambele parti, dupa care se lasa la racit. Se spala ciupercile, se toaca marunt, apoi se calesc in uleiul ramas impreuna cu ceapa si patrunjelul tocate marunt. Se adauga sare si piper, iar dupa ce s-au racit ciupercile se adauga ouale si se omogenizeaza. Se intinde foietajul intr-o foaie de 5 mm grosime, se asaza deasupra uniform ciupercile, apoi se pune muschiul de vita si se ruleaza foietajul. Se asaza intr-o tava stropita cu apa si se coace in cuptorul cald, la foc potrivit.


Se serveste cu garnitura de cartofi sau alte legume.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Legume la cuptor Tocanita de pui

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors