Se curata muschiul de pielite, se spala si se unge cu 50 ml ulei. Se frige apoi cateva minute, pe ambele parti, dupa care se lasa la racit. Se spala
Se curata muschiul de pielite, se spala si se unge cu 50 ml ulei. Se frige apoi cateva minute, pe ambele parti, dupa care se lasa la racit. Se spala ciupercile, se toaca marunt, apoi se calesc in uleiul ramas impreuna cu ceapa si patrunjelul tocate marunt. Se adauga sare si piper, iar dupa ce s-au racit ciupercile se adauga ouale si se omogenizeaza. Se intinde foietajul intr-o foaie de 5 mm grosime, se asaza deasupra uniform ciupercile, apoi se pune muschiul de vita si se ruleaza foietajul. Se asaza intr-o tava stropita cu apa si se coace in cuptorul cald, la foc potrivit.
Se serveste cu garnitura de cartofi sau alte legume.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Legume la cuptor Tocanita de pui
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post