Pentru muschi de vita cu costita carnea se spala si se portioneaza. Costita se taie felii subtiri. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii.
Pentru muschi de vita cu costita carnea se spala si se portioneaza. Costita se taie felii subtiri. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii. Usturoiul se curata si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Faina se cerne. Rosiile proaspete se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml apa, se adauga apa, se fierb 15 minute si se scot; in jiul format se inabusa ceapa, usturoi, se adauga faina dizolvata in apa rece, pasta de tomate, costita, ardei gras, rosii, jumatate de cub MAGGI, cca 250 ml apa fiarta, sare, piper si se fierb inca 15 minute. La final, se adauga vin si patrunjel verde deasupra.
Muschiul de vita cu costita se serveste cald, cu diferite garnituri.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post