Muschi de vita cu costita

Pentru muschi de vita cu costita carnea se spala si se portioneaza. Costita se taie felii subtiri. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • rosii proaspete/conserva - 200 g/100 g
  • muschi de vita - 500 g
  • costita afumata - 100 g
  • ardei gras - 100 g
  • ulei - 100 ml
  • faina - 15 g
  • usturoi - 15 g
  • ceapa - 100 g
  • vin alb - 50 ml
  • pasta de tomate - 15 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • 1/2 cub MAGGI de vita
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru muschi de vita cu costita carnea se spala si se portioneaza. Costita se taie felii subtiri. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii. Usturoiul se curata si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Faina se cerne. Rosiile proaspete se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml apa, se adauga apa, se fierb 15 minute si se scot; in jiul format se inabusa ceapa, usturoi, se adauga faina dizolvata in apa rece, pasta de tomate, costita, ardei gras, rosii, jumatate de cub MAGGI, cca 250 ml apa fiarta, sare, piper si se fierb inca 15 minute. La final, se adauga vin si patrunjel verde deasupra.

Muschiul de vita cu costita se serveste cald, cu diferite garnituri.


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala