Pentru muschi de vita cu ciuperci si vin alb carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie felii.
Pentru muschi de vita cu ciuperci si vin alb carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie felii (cele conservate se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece si se taie felii). Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Painea se curata de coaja si se taie felii (pentru crutoane). Carnea se unge cu 25 ml ulei si se frige la gratar. Ciupercile se inabusa in unt, se adauga 1/2 din patrunjelul verde, jumatatile de cuburi MAGGI, 350 ml apa, sare, piper si se fierb cca 10 minute. La final, se toarna vinul. Feliile de paine se prajesc in 75 ml ulei. Preparatul se prezinta pe platou astfel: pe fiecare cruton se monteaza o bucata de muschi, peste care se toarna sosul cu ciuperci si se presara patrunjel verde.
Muschiul de vita cu ciuperci si vin alb se serveste cald.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post