Muschi de vita cu ciuperci

Muschiul se curata de pielite, se spala si se transeaza dupa care se da un praf de sare si piper, se aseaza intr-o cratita cu uleiul bine incins si se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Cantitate pt 6 portii: 0
  • 900 gr Muschi de vita
  • 100 ml Ulei de floare; 0
  • 100 gr Unt
  • 020 gr Faina
  • 015 gr Pasta de tomate
  • 200 ml Vin rosu
  • 100 ml Vin alb
  • 200 ml Supa de oase
  • 150 gr Ciuperci
  • 030 gr Morcovi
  • 030 gr Patrunjel radacina
  • 030 gr Pastarnac
  • 030 gr Telina
  • 015 gr Sare
  • 002 gr Piper

Mod de preparare

Muschiul se curata de pielite, se spala si se transeaza dupa care se da un praf de sare si piper, se aseaza intr-o cratita cu uleiul bine incins si se rumeneste usor pe ambele parti. Separat se incinge untul in care se calesc legumele taiate potrivit, faina cu pasta de tomate si vinul alb. Se lasa la fiert 5 minute dupa care se strecoara si se toarna sosul obtinut peste muschi, adaugand ciupercile curatate, spalate si taiate lame. Se introduce muschiul in cuptorul incins si se lasa 30 - 35 de minute. Inainte de al scoate cu 5 minute adaugam vinul rosu.
Se serveste cu sosul propriu.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors