Muschi de vita a la Mario

Se topeste untul in tigaie de teflon si se adauga laptele amestecat cu amidonul si branza (se pune dupa gust sare, piper si putina zeama de lamaie). M

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr muschi de vitel
  • 1/4 pachet de unt
  • 1/2 pahar lapte
  • 50 gr branza gorgonzola sau orice branza cu verdeturi
  • 1 lingurita amidon
  • lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se topeste untul in tigaie de teflon si se adauga laptele amestecat cu amidonul si branza (se pune dupa gust sare, piper si putina zeama de lamaie). Muschiul de vitel se prajeste in tigaie de teflon fara ulei (nu trebuie sa fie foarte gros) timp de 3-4 minute si se intoarce destul de des de pe o parte pe alta. Cand este gata se toarna sosul deasupra.
Se serveste simplu, cu cartofi gratinati sau cu legume gratinate.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu carne tocata si legume

aluaturi de casa

Tarta cu carne tocata si legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide