Muschi de vaca cu sos de vin

Se rumeneste muschiul pentru a capata o crusta pe toata suprafata, se asaza apoi in tava peste un strat de zarzavaturi, ceapa taiata marunt si grasime

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 muschi
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. pastirnac
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • o lingura grasime
  • o lingura faina
  • 1 pahar de vin
  • o lingura bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Se rumeneste muschiul pentru a capata o crusta pe toata suprafata, se asaza apoi in tava peste un strat de zarzavaturi, ceapa taiata marunt si grasime, presarata cu o lingura de faina, sare, piper, o lingura de bulion si un pahar de vin. Se lasa sa fiarba inabusit, intorcind si stropind mereu friptura. Spre sfirsit se adauga cimbrul.
Se serveste cu pireu de cartofi sau cartofi fierti intregi si serviti cu unt si patrunjel verde

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post