Se taie muschiul de porc astfel inact sa se poata itercala cu legumele coapte. Se curata vinetele, dovleceii si ardeii, se spala, se scurg si se condi
Se taie muschiul de porc astfel inact sa se poata itercala cu legumele coapte. Se curata vinetele, dovleceii si ardeii, se spala, se scurg si se condimenteaza cu sare, apoi se pun sa se rumeneasca in putin unt, intr-o tava, la cuptor, Dupa ce s-au copt legumele, se intercaleaza cu feliile de carne, se condimenteaza cu sare, boia si piper, se stropesc cu ulei si unt topit si se baga din nou la cuptor. Spre sfarsit, se adauga piureul de rosii pregatit in prealabil, se presara cimbru si patrunjel pe deasupra si se mai lasa cateva minute sa capete crusta.
Se serveste cu salata verde si rosii.
Alte retete:
Conopida la cuptor cu bacon
Friptura de vita la cuptor
Gratar de porc cu vinete coapte
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios