Muschi de porc su legume

Se taie muschiul de porc astfel inact sa se poata itercala cu legumele coapte. Se curata vinetele, dovleceii si ardeii, se spala, se scurg si se condi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg muschi de porc
  • sare
  • piper
  • 50 gr unt
  • 50 ml ulei
  • 2-3 ardei rosu si verde
  • 1 dovlecel
  • 1-2 vinete
  • 6 rosii
  • cimbru verde
  • 1 legatura patrunjel
  • boia iute
  • salata verde

Mod de preparare

Se taie muschiul de porc astfel inact sa se poata itercala cu legumele coapte. Se curata vinetele, dovleceii si ardeii, se spala, se scurg si se condimenteaza cu sare, apoi se pun sa se rumeneasca in putin unt, intr-o tava, la cuptor, Dupa ce s-au copt legumele, se intercaleaza cu feliile de carne, se condimenteaza cu sare, boia si piper, se stropesc cu ulei si unt topit si se baga din nou la cuptor. Spre sfarsit, se adauga piureul de rosii pregatit in prealabil, se presara cimbru si patrunjel pe deasupra si se mai lasa cateva minute sa capete crusta.
Se serveste cu salata verde si rosii.

Alte retete:

Conopida la cuptor cu bacon

Friptura de vita la cuptor

Gratar de porc cu vinete coapte

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura Samba (cu ananas, mure si perle de tapioca)

Această rețetă delicioasă ii aparține d-nei Anișoara Ursan și mi-a făcut cu ochiul în revista Cărticica...

Desert prajitura Samba (cu ananas, mure si perle de tapioca)
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide