Se spala muschiul, se curata, se taie in bucati si se presara cu sare, piper si cimbru. Ceapa se curata si se taie in rondele groase. Morcovul curatat
Se spala muschiul, se curata, se taie in bucati si se presara cu sare, piper si cimbru. Ceapa se curata si se taie in rondele groase. Morcovul curatat se taie in roadele, iar ardeiul, curatat de seminte, se taie in sferturi. Se asaza muschiul intr-o tava mare cu ulei iar in jurul lui se aranjeaza legumele. Se da la cuptor pana cand carnea rumeneste.
In acest timp se prepara sosul. Se topeste untul intr-un vas, apoi se adauga doua linguri de faina. Cand aceasta incepe sa se rumeneasca, se stinge cu o cana de supa de oase si se ia de pe foc, se adauga smantana si se potriveste cu mararul taiat foarte marunt si se amesteca foarte bine.
Se serveste fierbinte cu sosul de marar si smantana si cu garnitura de cartofi.
Alte retete carne recomandate
Pulpe de pui la cuptor
Piept de pui
Ardei umpluti
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala