Muschi de porc impanat

Morcovii se curata, usturoiul se taie jumatati, fileurile de porc se curata de pielita si se gauresc de la un capat la altul in trei locuri. Doua se u

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr file de porc
  • 150 gr cabanos
  • 100 gr morcovi
  • 50 ml ulei
  • boia dulce
  • 2 catei de usturoi
  • piper
  • cimbru
  • coriandru
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Morcovii se curata, usturoiul se taie jumatati, fileurile de porc se curata de pielita si se gauresc de la un capat la altul in trei locuri. Doua se umplu cu cabanos si unul cu morcovi. Cu ajutorul unui cutit se inteapa file-urile din loc in loc si se introduc jumatatile de catei de usturoi. File-urile se ung cu putin ulei, se presara o lingura de sare si condimente, acestea se ruleaza in folii de aluminiu si se asaza intr-o tava cu 200 ml apa. Se introduc la cuptor pentru circa 45 de minute. Cu 10 minute inainte de a fi gata, muchiuletele se scot din folii, pentru a se rumeni. Se stropesc din cand in cand cu sosul format in tava pentru a nu se usca.
Se serveste fierbinte, cu diferite garnituri.

Alte retete:

Curcan umplut

Chiftele

Friptura de vita la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors