Pentru muschiul de porc cu sos de hrean se portioneaza muschiul, se bate cu ciocanul si se frige pe plita sau gratar.
Muschi de porc cu sos de hrean este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne, se portioneaza muschiul, se bate cu ciocanul si se frige pe plita sau gratar. Se pun la topit 50 g unt in care prajim pe ambele parti 10 felii de mar. in unt, adaugam hreanul ras si calim timp de 2 minute, apoi dam deoparte hreanul si calim o ceapa tocata fin, amestecam ceapa calita cu hreanul si smantana. Dam la foc, timp de 2 minute, apoi adaugam un mar curatat de coaja, taiat cubulete mici si 2 fire de menta.
Muschi de porc cu sos de hrean se serveste astfel: se aseaza pe farfurie – 2 bucati de gratar, piure de cartofi, 2 rondele de mar, sos de hrean si frunze de menta la decor.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post