Muschiul de porc cu lamaie este o mancare de carne delicioasa. Se serveste decorat cu patrunjel tocat marunt si piure de cartofi.
Muschiul de porc cu lamaie este o mancare de carne delicioasa. Pentru aceasta muschiuletul se taie felii si se bate cu ciocanul, apoi se sareaza si se pipereaza. Peste feliile de muschi, se pun cate doua felii de sunca, iar peste sunca, se aseaza cate o felie de lamaie si se prinde cu o scobitoare. Se da tigaia cu putin ulei, pe flacara, si fiecare bucata de muschiulet se da prin faina de grau, apoi se prajesc pe ambele parti. Separat, in cratita, se pun 75 g unt, sare, piper si un pahar de vin, se adauga bucatile de muschi si se lasa sa dea cateva clocote.
Muschiul de porc cu lamaie se serveste decorat cu patrunjel tocat marunt si piure de cartofi.
In viziunea mea un tort/desert bun atat pentru copii cat si pentru cei mari trebuie sa contina doua elemente esentiale:...
Tort cu bezea si capsuniIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala