Muschi de porc cu lamaie

Muschiul de porc cu lamaie este o mancare de carne delicioasa. Se serveste decorat cu patrunjel tocat marunt si piure de cartofi.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g muschiulet de porc
  • 300 g sunca
  • 1-2 lamai
  • sare si
  • piper
  • unt
  • vin
  • faina de grau.

Mod de preparare

Muschiul de porc cu lamaie este o mancare de carne delicioasa. Pentru aceasta muschiuletul se taie felii si se bate cu ciocanul, apoi se sareaza si se pipereaza. Peste feliile de muschi, se pun cate doua felii de sunca, iar peste sunca, se aseaza cate o felie de lamaie si se prinde cu o scobitoare. Se da tigaia cu putin ulei, pe flacara, si fiecare bucata de muschiulet se da prin faina de grau, apoi se prajesc pe ambele parti. Separat, in cratita, se pun 75 g unt, sare, piper si un pahar de vin, se adauga bucatile de muschi si se lasa sa dea cateva clocote.


Muschiul de porc cu lamaie se serveste decorat cu patrunjel tocat marunt si piure de cartofi.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu bezea si capsuni

In viziunea mea un tort/desert bun atat pentru copii cat si pentru cei mari trebuie sa contina doua elemente esentiale:...

Tort cu bezea si capsuni
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala