Muschiul de porc cu lamaie este o mancare de carne delicioasa. Se serveste decorat cu patrunjel tocat marunt si piure de cartofi.
Muschiul de porc cu lamaie este o mancare de carne delicioasa. Pentru aceasta muschiuletul se taie felii si se bate cu ciocanul, apoi se sareaza si se pipereaza. Peste feliile de muschi, se pun cate doua felii de sunca, iar peste sunca, se aseaza cate o felie de lamaie si se prinde cu o scobitoare. Se da tigaia cu putin ulei, pe flacara, si fiecare bucata de muschiulet se da prin faina de grau, apoi se prajesc pe ambele parti. Separat, in cratita, se pun 75 g unt, sare, piper si un pahar de vin, se adauga bucatile de muschi si se lasa sa dea cateva clocote.
Muschiul de porc cu lamaie se serveste decorat cu patrunjel tocat marunt si piure de cartofi.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post