Muschi de miel cu smantana

Muschiul se spala si se sterge cu un prosop curat. Se taie felii groase, care se pun in ulei incins. Cand carnea s-a albit, se scoate pe o farfurie. I

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr muschi de miel
  • 1 cana de smantana
  • 2 linguri de marar tocat
  • sare
  • 1 lingurita de faina
  • 1 ceasca de ulei

Mod de preparare

Muschiul se spala si se sterge cu un prosop curat. Se taie felii groase, care se pun in ulei incins. Cand carnea s-a albit, se scoate pe o farfurie. In uleiul ramas se adauga smantana si faina amestecata cu apa calda. Se pun feliile de muschi, se sareaza si se adauga marar tocat. Se acopera oala cu un capac si se fierbe la foc mic.
Se serveste fierbinte, cu mamaliguta calda.

Alte retete simple:

Ciorba de rosii

Musaca de vinete

Galuste cu prune

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Oua scotiene

Saturandu-ne de clasicele chiftelute, am incercata si aceasta varianta, care ne-a placut tare mult.

Oua scotiene
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide