Muschiul se curata de pielite, se unge cu putin unt, se sareaza si se lasa asa aproximativ o ora. Se pune apoi intr-o tava cu o jumatate pahar de apa
Muschiul se curata de pielite, se unge cu putin unt, se sareaza si se lasa asa aproximativ o ora. Se pune apoi intr-o tava cu o jumatate pahar de apa, cateii de usturoi taiati si o ceapa in care se infig 2 fire de cuisoare, cimbru, 4-5 boabe de piper si se baga in cuptor, la foc potrivit. Se uda din cand in cand muschiul, cu sosul din tava si se intoarce. Se adauga, dupa o ora si jumatate vinul si se lasa sa se friga in continuare. Ciupercile se amesteca in tava o data cu vinul, se potriveste la gust de sare iar cand s-a rumenit carnea, se lasa sa se raceasca, apoi se taie felii si se serveste cu sosul fierbinte.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Sarmale de post
Cartofi la cuptor
Tocanita de pui
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios