Muschiul se sterge cu prosop curat, se aseaza pe un fund de lemn si se taie pe laturi cate o fasie subtire. Se sareaza partea groasa din mijloc, even
Muschiul se sterge cu prosop curat, se aseaza pe un fund de lemn si se taie pe laturi cate o fasie subtire. Se sareaza partea groasa din mijloc, eventual se pipereaza, dupa care se leaga cu ata subtire muschiul, dandu-i-se forma initiala. Pregatit astfel, muschiul se pune pe un gratar dublu, pe foc viu, pentru ca sa prinda o pojghita protectoare, care sa pastreze sucurile si vitaminele carnii intacte. Carnea se frige timp de o ora, intorcandu-se pe partile laterale, care se vor inlatura cand friptura este gata. Se serveste partea din mijloc, care ramane suculenta si are culoarea rosu deschis.
Se serveste cu o garnitura de legume, dupa ce s-au pus peste friptura bucatele mici de unt. La fel de bine se poate felia subtire si pune in sandvici.
Alte mancaruri care contin carne:
Friptura de pui
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios