Vinetele se curata de coaja si se feliaza, pe lungime. Se oparesc apoi feliile in apa clocotita, dupa care se sterg si se prajesc in ulei fierbinte. S
Vinetele se curata de coaja si se feliaza, pe lungime. Se oparesc apoi feliile in apa clocotita, dupa care se sterg si se prajesc in ulei fierbinte. Separat, se marunteste carnea si se amesteca cu sare, piper, cascaval ras si un varf de cutit de scortisoara praf. Intr-un vas de sticla incasabil se asaza feliile de vinete, se acopera cu un strat din tocatura de carne, si se repeta straturile pana se termina ingredientele. Se adauga ou batut deasupra si se pune musacaua in cuptorul incalzit. Se lasa la gratinat aproximativ un 45 de minute.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti
Placinta cu dovleac
Cartofi la cuptor
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios