Se curata ceapa si se taie solzisori. Morcovul se curata, se da prin razatoare si se caleste, impreuna cu ceapa, in ulei incins. Carnea de porc se tai
Se curata ceapa si se taie solzisori. Morcovul se curata, se da prin razatoare si se caleste, impreuna cu ceapa, in ulei incins. Carnea de porc se taie in bucatele, se da prin masina de tocat si se adauga peste ceapa. Se toarna putina supa de oase si se lasa sa se inabuse. Se spala vinetele, se taie in rondele si se dau prin faina. Se incinge putin ulei si se prajesc rondelele de vinete pe ambele parti, apoi se scot pe o coala alba de hartie, sa se scurga. Se ia vasul cu carne de pe foc, se lasa la racit si apoi se adauga patrunjelul tocat marunt si ouale intregi. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga sosul si se omogenizeaza. Cand e aproape gata, se adauga si frisca lichida si se mai lasa 10 minute pe foc, sa fiarba.
Se unge un vas cu unt si se tapeteaza cu faina. Se asaza un strat de rondele de vinete, un strat de carne si asa mai departe, avand grija ca ultimul strat sa fie de vinete. Sucul de rosii se toarna deasupra. Se adauga sare si piper si se da la cuptor.
Alte mancaruri retete recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post