Ceapa tocata se pune intr-un vas impreuna cu 50 gr unt si se lasa sa se inmoaie, fara a se rumeni insa. Intre timp, se trece carnea prin masina de toc
Ceapa tocata se pune intr-un vas impreuna cu 50 gr unt si se lasa sa se inmoaie, fara a se rumeni insa. Intre timp, se trece carnea prin masina de tocat si se adauga apoi peste ceapa si se acopera bine. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert, pe foc mic. Dupa ce a scazut zeama lasata de carne, se mai lasa pe foc pana se rumeneste putin, apoi se da la parte si se amesteca impreuna cu sarea, piperul, un ou si verdeata tocata. Vinetele se taie felii, se scurg si se prajesc in ulei. Se pune apoi intr-un vas un strat de vinete, unul de carne si se acopera cu un strat de vinete, se toarna deasupra bulionul de rosii si se da la cuptorul incalzit. Cand musacaua este coapta se adauga deasupra un ou batut si se mai lasa la cuptor aproximativ 5 minute.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Mancare de mazare
Friptura de vita la cuptor
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios