Pentru musaca de taitei se da carnea prin masina de tocat. Se prajeste in unt sau in untura cu o ceapa taiata marunt. Se adauga unpraf de piper, sare si un ou.
Pentru musaca de taitei se da carnea prin masina de tocat. Se prajeste in unt sau in untura cu o ceapa taiata marunt. Se adauga unpraf de piper, sare si un ou. Se unge o forma cu unt, se presara pesmet. Se pun taiteii la fiert in apa clocotita cu sare, se fierb nu prea mult, se racoresc cu apa rece, se scurg bine si se oparesc cu unt. Se unge forma cu unt, se presara pesmet si apoi se asaza un rand de taitei, un rand de carne si asa mai departe. Deasupra se presara pesmet si se mai pune putin unt. Se da la cuptor. Se rastoarna. La fel se poate pregati cu macaroane de casa sau cumparate.
Musaca de taitei se serveste calda.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios