Se taie marunt ceapa si se topeste in putin ulei. Se adauga carnea tocata si coditele ciupercilor marunt taiate. Se sareaza, se pipereaza dupa gust. D
Se taie marunt ceapa si se topeste in putin ulei. Se adauga carnea tocata si coditele ciupercilor marunt taiate. Se sareaza, se pipereaza dupa gust. Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea si zeama lasata de ciuperci a mai scazut, se da vasul deoparte. Cind tocatura s-a racorit, se amesteca cu ouale batute si cu verdeata tocata. Palariile ciupercilor, spalate si scurse, se frig pe o tabla (de copt ardeii). Pe masura ce se frig, se asaza pe o farfurie si se presara cu putina sare. Se alterneaza apoi intr-o cratita rinduri de ciuperci si tocatura. Se incepe si se termina cu ciuperci. Se toarna deasupra zeama lasata de ciuperci si smintina. Se da circa o ora la cuptor cu foc potrivit.
Vazusem candva aceasta reteta pe net si pentru ca am primit ieri mai multi dovlecei, am zis ca e momentul sa prepar acest...
Aperitiv cu dovlecel si branzeturi