Cartofii dati prin razatoare se amesteca cu faina adaugata treptat. Usturoiul zdrobit in presa de usturoi se adauga la cartofi. La acestea se adauga s
Cartofii dati prin razatoare se amesteca cu faina adaugata treptat. Usturoiul zdrobit in presa de usturoi se adauga la cartofi. La acestea se adauga si patrunjelul verde tocat si se condimenteaza dupa gust. Se amesteca bine, se formeaza chiftelute de marimea unei palme si se prajesc in ulei fierbinte.
Intre timp se pregateste tocanita, din spata de porc sau din piept de pui. Se caleste in ulei ceapa tocata marunt si ardeiul, se presara o lingura de boia, apoi se adauga carnea taiata cubulete. Se amesteca si se condimenteaza. Se adauga putina apa si se fierbe la foc mic, pana cand scade si se ingroasa.
Daca sunt gata cele doua componente, se pregateste un vas yena si se pune un strat de chiftelute, peste care se toarna un strat de tocanita si tot asa pana se termina ingredientele. Se va termina cu un strat de chiftelute, deasupra se pune cascavalul ras, in strat consistent si se coace in cuptorul fierbinte timp de 30 minute.
Alte mancaruri retete recomandate
Ciulama de ciuperci
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post