Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei cu 2 linguri de apa. Cand se ingalbeneste usor se adauga carnea tocata si mirodeniile. Se lasa sa fiarba a
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei cu 2 linguri de apa. Cand se ingalbeneste usor se adauga carnea tocata si mirodeniile. Se lasa sa fiarba amestecand continuu, apoi se adauga pasta de tomate si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic, pana fierbe carnea. Cartofii si vinetele se curata de coaja,se taie rondele si se prajesc in ulei incins.se scot pe o hartie absorbanta. Separat se prepara sosul din lapte, faina, sare si putin piper. Cand sosul s-a racorit se amesteca cu ouale batute spuma. Intr-o forma unsa se pune un rand de felii de cartofi, unul de vinete, carne si se repeta operatia pana la terminarea ingredientelor. Deasupra se toarna sosul, cateva linguri de smantana si cascavalul ras. Se tine la cuptor pina se rumeneste frumos pe deasupra.
Se serveste calda.
Aveam o punga de legume mexicane,ratacita prin frigider si am zis sa-i fac felul......felul doi,ca peste unu am sarit....
Tocanita cu legume mexicane si fasole fideluta