Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun sa fiarba in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg de zeama si se paseaza cu mixerul, se am
Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun sa fiarba in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg de zeama si se paseaza cu mixerul, se amesteca cu untul, laptele si ouale crude. Separat, se toaca ceapa si verdeata si impreuna cu carnea tocata, se calesc in ulei. Se mai adauga apa din cand in cand, pana se rumenesc. Se tapeteaza o tava de tort cu unt si se toarna prmiul strat de piure, unul de carne si ultimul de piure. Se intinde uniform si se baga in cuptorul incalzit in prealabil. Dupa ce s-a rumenit, se scoate si se lasa sa se raceasca putin, apoi se orneaza cu cimbru verde.
Se serveste cu iaurt sau smantana.
Alte retete:
Ardei umpluti
Placinta cu dovleac
Cartofi la cuptor
Costel s-a indragostit la Costinesti de "tigaia picanta" de la terasa Famagusta, asa ca azi am pus-o si eu in...
Tigaie picanta cu piept de pui