Musaca cu carne tocata

Musacaua de cartofi cu carne tocata se serveste deasupra cu un sos din 200 g suc de rosii, 100 g smantana, o lingura de miere, sare si piper.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de vita
  • 500 g carne de porc
  • 4 cepe
  • 4 cartofi mari
  • 200 g cascaval ras
  • 2 oua
  • 300 g smantana
  • 100 g unt
  • sare si
  • piper
  • Pentru sos:
  • 200 g suc de rosii
  • 100 g smantana
  • o lingura de miere
  • sare si
  • piper.

Mod de preparare

Musacaua cu carne tocata este delicioasa. Pentru musacaua cu carne tocata, carnea o tocam si o calim in ulei cu ceapa, cartofii se curata, se spala, apoi se taie felii si se prajesc in ulei incins. Ungem tava cu unt si punem un rand de cartofi, un rand de carne si repetam, pana se termina, apoi turnam deasupra smantana batuta cu ou, sare, piper si cascavalul ras, dupa care dam la cuptor, pana se rumeneste.


Musacaua de cartofi cu carne tocata se serveste deasupra cu un sos din 200 g suc de rosii, 100 g smantana, o lingura de miere, sare si piper.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu bezea si capsuni

In viziunea mea un tort/desert bun atat pentru copii cat si pentru cei mari trebuie sa contina doua elemente esentiale:...

Tort cu bezea si capsuni
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala