Musaca

Se curata cartofi se taie felii potrivite, se calesc in ulei cartofi se scot si se aseaza in tava. Se toaca ceapa se caleste si se adauga si carnea im

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cartofi potriviti
  • 500g
  • carne tocata (curcan)amestec porc si vita 3oua
  • 2-3 buc. ceapa
  • piper sare
  • smantana sau iaurt
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri de bulion
  • 200g ulei

Mod de preparare

Se curata cartofi se taie felii potrivite, se calesc in ulei cartofi se scot si se aseaza in tava. Se toaca ceapa se caleste si se adauga si carnea impreuna, se lasa 5 minute apoi se adauga 2 oua se amesteca si se lasa 3 minute. Se adauga si bulionul. Cartofi se aseaza in tava atat pe fundul tavi cat si pe lateral se adauga un rand de compozitie un rand de cartofi pana se termina cu cartofi se adauga desupra 1 ou si smantana se lasa la cuptor 25 minute.
Se servesc cald.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis dulce pentru pauza de relaxare

Daca luam o pauza ne relazam, dar nu oricum ci cu un mega sandvis dulce care poate fi...."Pachetelul vesel"

Sandvis dulce pentru pauza de relaxare
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide