Morcovi cu carne

Pentru morcovi cu carne se pune carnea la foc la fel ca pentru mancarea cu cartofi. Se curata morcovii. Daca sunt mari, se taie felii subtiri si se prajesc usor.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g carne
  • 1 kg morcovi
  • 3 lingurite zahar
  • 1 lingura untura
  • 1 Iingurita faina
  • sare.

Mod de preparare

Pentru morcovi cu carne se pune carnea la foc la fel ca pentru mancarea cu cartofi. Se curata morcovii. Daca sunt mari, se taie felii subtiri; daca se intrebuinteaza carote mici, rotunde, se lasa intregi. Se prajesc usor morcovii, intregi sau felii, cu putina untura. Se pun in cratita cu came cand aceasta este fragezita. Separat se arde zaharul si se stinge cu putina apa fierbinte. Se adauga faina. Se toarna in mancare. Se gusta de sare. Cand este aproape gata, se da o jumatate de ora la cuptor.


Morcovii cu carne se servesc calzi.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sufleu de cartofi cu bacon si ceapa verde

Usor, spumos, gustos!

Sufleu de cartofi cu bacon si ceapa verde
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide