Mincare de mazare cu carne

Se taie carnea, se toaca ceapa si se caleste totul in ulei timp de 10 minute. Se adauga mazarea, se pune apa cit sa acopere (carnea si mazarea), se ad

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. carne de pasare sau de porc
  • 1/2 kg. de mazare boabe
  • ¼ l suc de rosii
  • 50 ml de ulei sau unt
  • 25 gr. faina
  • patrunjel
  • marar
  • 50 gr. de ceapa
  • sare

Mod de preparare

Se taie carnea, se toaca ceapa si se caleste totul in ulei timp de 10 minute. Se adauga mazarea, se pune apa cit sa acopere (carnea si mazarea), se adaugati o lingurita de "Vegeta", sare. Se acopera vasul si se lasa sa fiarba la foc mic pina cind carnea este gata. Se freaca faina cu sucul de rosii si, spre sfirsit, se pune in mincare. Dupa 10 minute de fierbere, in cuptor, se inchide focul si se pun verdeturile tocate.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cu dovlecel si branzeturi

Vazusem candva aceasta reteta pe net si pentru ca am primit ieri mai multi dovlecei, am zis ca e momentul sa prepar acest...

Aperitiv cu dovlecel si branzeturi
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide