Se spala carnea, si se condimenteaza cu sare, piper si ierburi de Provence. Daca folosesti rosii uscate, le inmoi mai intai i
Se spala carnea, si se condimenteaza cu sare, piper
si ierburi de Provence.
Daca folosesti rosii uscate, le inmoi mai intai in apa fierbinte timp de 20 de minute.
Daca folosesti rosii proaspete sau din conserva, le scurgi de zeama si le toci cubulete.
Apoi le amesteci cu boabe de piper verde.
Umpli pulpa de miel cu acest amestec si o rulezi. O legi foarte bine cu sfoara.
Se curata ceapa si usturoiul, Se toaca si se aseaza langa carne, impreuna cu foile de dafin.
Se da pulpa la cuptor si se stinge cu vin. Inabusi friptura timp de 2 ore.
Tai felii morcovii si dovleceii si rosiile sferturi.
Cu 20 de minute inainte ca friptura sa fie gata, adaugi
legumele: morcovii, dovleceii, rosiile, marinul, cimbrul
si inabusi toate legumele cu carnea.
Friptura o tai felii si o servesti la masa alaturi de sos si legume.
Alte retete de Paste
Miel betiv
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post