Miel pane

Se spala o jumatate de miel, de preferat partea din fata, se taie in bucati cat 2-3 degete de late. Se sareaza si se tin 20 minute. Se da prin faina,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 miel
  • faina
  • 2-3 oua
  • pesmet
  • ulei
  • unt sau untura

Mod de preparare

Se spala o jumatate de miel, de preferat partea din fata, se taie in bucati cat 2-3 degete de late. Se sareaza si se tin 20 minute. Se da prin faina, ou amestecat cu o lingurita de ulei si la urma pesmet. Se prajesc in untura fierbinte sau in unt amestecat cu ulei (la o lingura de unt, 2 linguri de ulei).
Se servesc cu legume si salata verde

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert savarina cu apa de trandafiri si cardamom

Provocarea GastroArt mi-a aprins iar creativitatea, modernizand reteta propusa prin gatirea compozitiei in vasul Rice...

Desert savarina cu apa de trandafiri si cardamom
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide