Miel la gratar cu slanina si untura

Pentru mielul la gratar cu slanina si untura se aleg pulpele si capul pieptului de la un miel gras, adica 1 bucata dintre umarul din fata pana la desert.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 500 kg carne de miel
  • 1 felie de slanina sau
  • 1 lingurita de untura
  • sare.

Mod de preparare

Pentru mielul la gratar cu slanina si untura se aleg pulpele si capul pieptului de la un miel gras, adica 1 bucata dintre umarul din fata pana la desert. Se curata carnea de pe oase, se taie bucati de marimea unui biftec si se da sare. Se incinge gratarul, se unge cu o bucata de slanina sau cu o pana muiata in untura si se asaza bucatile de carne. Se lasa sa se rumeneasca frumos pe ambele parti.


Mielul la gratar cu slanina si untura se serveste cu cartofi prajiti.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post