Se taie carnea spalata de miel in bucati potrivite si se pune intr-un castron. Puneti intr-un castronas coriandrul, cimbrul,scortisoara, nucsoara, cui
Se taie carnea spalata de miel in bucati potrivite si se pune intr-un castron.
Puneti intr-un castronas coriandrul, cimbrul,scortisoara, nucsoara, cuisoarele si piperul macinat. Presarati peste carne.
Adaugati vinul, uleiul de floarea soarelui, ceapa tocata si usturoiul tocat.
Puneti castronul la rece de pe o zi pe alta. A doua zi se scurg bine si se pun pe gratarul incins.
Se gatesc pe toate partile, pana cand se rumenesc bine.
Pe gratar puneti painea taiata in doua pe orizontala, apoi in bucati de circa 5-6 cm.
Prajiti feliile cate 1-2 minute pe fiecare parte, apoi amestecati-le cu cateii de usturoi.
Se stropesc cu uleiul de masline si se presara cu amestecul de rosii, oregano si busuioc.
Faceti ca garnitura un sos de usturoi, frecand usturoiul pisat cu sare si ulei de
masline adaugat treptat.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Miel betiv
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios