Scoti osul pulpei, desfaci carnea cu un cutit si o asezi in- tr-un vas de yena. Se da carnea cu lamaie, apoi cu mujdei si cu c
Scoti osul pulpei, desfaci carnea cu un cutit si o asezi in-
tr-un vas de yena.
Se da carnea cu lamaie, apoi cu mujdei si cu cimbru.
Adaugi in vasul de yena ceasca de ulei si 1 ceasca de apa.
Peste carne pui slanina taiata fasii subtiri si boabe de piper, introduci forma la cuptor si frigi carnea la foc iute.
Dupa 1 ora, intorci carnea si adaugi vinul.
Se scoate carnea cand e bine rumenita.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Cati dintre noi nu mancam in copilarie ardeiul umplut, dand "coaja" de-o parte...Amintindu-mi asta, m-am gandit sa fac ardei...
Ardei umpluti cu carne