Miel in crusta de mustar

1.Usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu pesmet, 40g. unt, patrunjel tocat si mustar. 2.Cotletele de miel se pun in tava, se ung cu ulei, iar oasele

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 12 cotlete de miel cu os
  • 8 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 6 fire de cimbru
  • 4 fire de tarhon
  • 80g. pesmet
  • 2 linguri cu mustar
  • 1 lingura ulei
  • 60g. unt
  • sare
  • piper
  • condimente pentru carne de miel

Mod de preparare

1.Usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu pesmet, 40g. unt, patrunjel tocat si mustar.

2.Cotletele de miel se pun in tava, se ung cu ulei, iar oasele se invelesc in folie de aluminiu si se lasa 10 minute in cuptorul incins.

3.Se scoate tava si se acopera carnea cu pasta de mustar. Se toarna in tava 50ml. apa, se pun de jur imprejur firele de cimbru si tarhon si se lasa la cuptor inca 30 minute.
Pe un platou, pe un pat de salata verde, spalata si uscata cu un servet de bucatarie, se pun cotletele de miel taiate. Se serveste cu garnitura dupa dorinta, salata verde si un vin rosu sec.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi

Un aperitiv minunat pentru o seara de duminica in familie :), un blat grozav de bun asemanator cu cel de tarta dar totodata...

Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide