Se spala carnea, se sterge si se taie bucati de cca 25 gr. Intr-o cratita se pune uleiul, ceapa maruntita si bucatile de miel si se caleste totul. Se
Se spala carnea, se sterge si se taie bucati de cca 25 gr. Intr-o cratita se pune uleiul, ceapa maruntita si bucatile de miel si se caleste totul. Se adauga sucul de rosii diluat cu 100 ml apa calda, sarea si piper. Dupa 25 min de fierbere se mareste flacara si se adauga otetul si zaharul. Se acopera cu un capac si se lasa la foc lent pana la terminarea coaceri,se adauga din cand in cand apa daca e nevoie.
Se serveste la masa imediat.
Este Postul Mare al Paștelui și credincioșii duc la biserici colive de grâu, pentru pomenirea celor adormiți...
Coliva de grauIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala