Miel grecesc

Curatam carnea apoi o taiem cubulete. Punem la incins ulei intr-un vas incapator, adaugam carnea, taiem ceapa, pisam usturoiul. Mai pune rosiile decoj

Timp pregatire
160 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de miel
  • 2 lg cu ulei de masline
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 5 rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 300g paste marunte
  • sare si piper

Mod de preparare

Curatam carnea apoi o taiem cubulete.

Punem la incins ulei intr-un vas incapator, adaugam carnea, taiem ceapa, pisam usturoiul. Mai pune rosiile decojite si taiate cuburi, zahar, patrunjel, sare, piper si o cana cu apa fierbinte. Acoperim vasul si lasam la fiert 1-2 ore pana ce carnea se fragezeste iar sosul se ingroasa.
Servim cu paste

http://www.culinar.ro/forum/continut/Meniuri-speciale-pentru-ocazii-deosebite/22115/Idei-meniu-de-Paste-2009/

Alte retete recomandate pentru un meniu de Paste

Pulpa de miel la cuptor

Friptura de miel coroana

Pasca

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

Am rasfoit youtube-ul si am dat peste aceasta reteta minunata si nu m-am lasat pana nu am incercat-o. Desigur, a suferit...

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide