Curatam carnea apoi o taiem cubulete. Punem la incins ulei intr-un vas incapator, adaugam carnea, taiem ceapa, pisam usturoiul. Mai pune rosiile decoj
Curatam carnea apoi o taiem cubulete.
Punem la incins ulei intr-un vas incapator, adaugam carnea, taiem ceapa, pisam usturoiul. Mai pune rosiile decojite si taiate cuburi, zahar, patrunjel, sare, piper si o cana cu apa fierbinte. Acoperim vasul si lasam la fiert 1-2 ore pana ce carnea se fragezeste iar sosul se ingroasa.
Servim cu paste
http://www.culinar.ro/forum/continut/Meniuri-speciale-pentru-ocazii-deosebite/22115/Idei-meniu-de-Paste-2009/
Alte retete recomandate pentru un meniu de Paste
Pulpa de miel la cuptor
Friptura de miel coroana
Pasca
Am rasfoit youtube-ul si am dat peste aceasta reteta minunata si nu m-am lasat pana nu am incercat-o. Desigur, a suferit...
Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar