Miel cu tarhon si lamiie

Carnea spalata si stearsa cu o cirpa curata se taie in bucati si se inabusa cu uleiul. Verdeturile spalate si curatite de cotoarele mari se taie si se

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 3-4 legaturi ceapa verde
  • 1 lingurita faina
  • 6 legaturi marar
  • 6 legaturi patrunjel
  • 1 legatura mai mare de tarhon
  • 3-4 felii lamiie
  • 4-5 linguri ulei
  • sare
  • 1 lingurita bulion de rosii(facultativ)

Mod de preparare

Carnea spalata si stearsa cu o cirpa curata se taie in bucati si se inabusa cu uleiul. Verdeturile spalate si curatite de cotoarele mari se taie si se pun in cratita peste carnea preparata, iar pe deasupra se presara faina. Se amesteca, se toarna o ceasca de apa, se pune sare, se acopera si se lasa sa fiarba la foc domol pina mai scade zeama. Se adauga feliile de lamiie curatite de coaja si, facultativ, putin bulion de rosii. Se mai da un clocot si se serveste. La fel, se poate pregati numai cu marar.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert savarina cu apa de trandafiri si cardamom

Provocarea GastroArt mi-a aprins iar creativitatea, modernizand reteta propusa prin gatirea compozitiei in vasul Rice...

Desert savarina cu apa de trandafiri si cardamom
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide