Miel cu spanac si bulion

Pentru mielul cu spanac se prajesc in untura bucatile de carne cu o ceapa taiata marunt si se adauga un praf de faina. Se curata spanacul, se spala in mai multe ape.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g carne
  • 2 kg spanac
  • 1 lingurita faina
  • 2 linguri untura
  • 1 ceapa
  • 1 lingura bulion
  • sare.

Mod de preparare

Pentru mielul cu spanac se prajesc in untura bucatile de carne cu o ceapa taiata marunt si se adauga un praf de faina. Se curata spanacul, se spala in mai multe ape, se opareste si se scurge bine. Se pune in cratita cu carne, se adauga bulionul, putina apa si sare. Se acopera si se da la cuptor o jumatate de ora. Daca scade tare, se mai adauga putina apa. Se pot adauga si cateva felioare de lamaie, dupa dorinta.


Mielul cu spanac se serveste cald.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

Am rasfoit youtube-ul si am dat peste aceasta reteta minunata si nu m-am lasat pana nu am incercat-o. Desigur, a suferit...

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide