Miel cu spanac

Se rumenesc, cu o lingura de untura, bucatile de carne si o ceapa taiata marunt. Se adauga un praf de faina. Se curata spanacul, se spala in mai multe

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de miel
  • 1 kg spanac
  • 1 ceapa
  • faina
  • sare
  • untura

Mod de preparare

Se rumenesc, cu o lingura de untura, bucatile de carne si o ceapa taiata marunt. Se adauga un praf de faina. Se curata spanacul, se spala in mai multe ape, se opareste si se scurge bine. Se pune in cratita cu carne, se adauga putina apa si sare. Se acopera si se da la cuptor o jumatate de ora. Daca scade prea tare se mai adauga putina apa.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

Cea mai bună mâncare în copilărie era șnițelul de pui pe care îl pregăteau mamele și de care nu ne...

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide