Intr-o tigaie se incinge 50ml ulei. Punem cotletele si le prajim la foc iute cate 2-3 minute pe fiecare parte. Le scoatem pe un platou si le presaram
Intr-o tigaie se incinge 50ml ulei.
Punem cotletele si le prajim la foc iute cate 2-3 minute pe fiecare parte.
Le scoatem pe un platou si le presaram cu sare si piper. Puneti peste cotletele fierbinti firele de marin si cimbru si acoperiti platoul cu un capac.
Dati sfecla coapta si curatata de coaja, pe razatoarea mica, apoi amestecati-o cu hreanul.
Prajiti feliile de paine si, cat sunt fierbinti, ungeti-le cu un strat subtire de unt.
Se pune pe fiecare felie de paine o felie de jambon, apoi
peste aceasta puneti 2-3 linguri de amestec de sfecla si hrean.
Peste sfecla puneti cate 3 cotlete de miel si deasupra acestora cate un fir de marin, unul de cimbru si cate 2 -3 rosii cherry coapte.
Serviti preparatul cald.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel
Pulpa de miel la cuptor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post