Miel cu ciuperci si smantana

Pentru mielul cu ciuperci si smantana se prajesc in aceeasi cratita, cu o lingura de unt sau de untura, bucatile de carne, o ceapa taiata marunt si ciupercile spalate.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g carne
  • 400 g ciuperci
  • 1 lingura unt sau untura
  • 1 ceapa mica
  • 1 ceasca zeama de carne sau
  • apa
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita faina
  • putin piper
  • sare.

Mod de preparare

Pentru mielul cu ciuperci si smantana se prajesc in aceeasi cratita, cu o lingura de unt sau de untura, bucatile de carne, o ceapa taiata marunt si ciupercile spalate si taiate felii subtiri. Se adauga sare. Cand incepe totul sa se rumeneasca, se toarna zeama de carne si se lasa sa scada. Daca mancarea este prea scazuta, se mai adauga putina zeama de carne sau apa.
Cu un sfert de ora inainte de a servi, se amesteca smantana cu faina si piperul, se toarna peste mancare si se lasa sa dea 2—3 clocote. Se poate pregati aceeasi mancare fierband separat ciupercile taiate felii. Se pun in mincare odata cu smantana si se lasa sa dea impreuna cateva clocote.


Mielul cu ciuperci se serveste cald.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

Aceste plăcinte cu mere sunt delicioase, se fac super ușor și nu ai nevoie de multe ingrediente. Le poți savura...

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide