Miel cu ciuperci

Spalam carnea, o frecam cu otet si o taiem bucati. Curatam prazul si ceapa. Le tocam rondele subtiri. Curatam usturoiul si il zdrobim putin cat sa isi

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg pulpa de miel
  • 1 kg ciuperci carnoase
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri de ceapa verde
  • 2 fire de praz
  • 1 lingura cu bulion
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • 2 liguri cu otet din vin rosu

Mod de preparare

Spalam carnea, o frecam cu otet si o taiem bucati. Curatam prazul si ceapa. Le tocam rondele subtiri.

Curatam usturoiul si il zdrobim putin cat sa isi la lase aroma. Punem untul la incins si calim repejor usturoiul, adaugam bucatile de carne, ceapa, prazul si un pahar cu apa+ote.

Il lasam sa dea in catev aclocote, punem ciupercile, bulionul amestecat cu apa.

Dam la cuptor si il lasam pana cand fierbe carnea.
Servim cu ceapa verde tocata

Alte retete de Pasti

Pasca cu ciocolata

Prajitura Snickers

Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de ciuperci cu cartofi si masline

O salata de post consistenta potrivita pentru un pranz.

Salata de ciuperci cu cartofi si masline
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide