Se alege o cratita mare cat sa incapa carnea. Se incinge uleiul si se adauga ceapa si ghimbirul pana cand se inmoaie. Se pune si carnea in transe si s
Se alege o cratita mare cat sa incapa carnea. Se incinge uleiul si se adauga ceapa si ghimbirul pana cand se inmoaie. Se pune si carnea in transe si se prajeste bine pe toate partile. Se amesteca periodic apoi se adauga condimentele si batoanele de scortisoara.
Se adauga pulpa de rosii si 800 ml de apa se lasa sa se fiarba timp de 1h si 30 de minute pana cand mielul devine fraged.
Se mai pun cartofii se lasa sa fiarba acoperiti pana sunt gata, continuati cu adaugarea curmalelor si se mai lasa 5 minute apoi se asezoneaza cu sare si piper dupa preferinte.
Pofta buna!
Se serveste cu migdale si coriandru presarat deasupra sau cu garnitura de cuscus.
Alte retete de Pasti
Drob de miel
Friptura de miel coroana
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios